London

Me & London: Day One

 

 

Igår var en lång men trevlig första dag i London. Vi började med frukost på The Breakfast Club tillsammans med min systers franska kompis Nida, sedan tog vi oss till Notting Hill. Jag hittade ett par superduper fina Converse som inte fanns i min storlek. De kostade 31 pund så det var verkligen så himla typiskt. Jag hade ingen shoppinglycka alls igår men blev till slut överlycklig när jag hittade min favoritduschkräm från Nivea på Boots. Gårdagens shoppingfynd kan man kalla det. Dagen avslutades med middag på Brick Lanes billigaste men godaste bagelställe, sedan ett glas på en bar i närheten med en annan kompis till henne.

 

Nu ska jag och syrran ut för shopping in the centre, sedan tänkte hon visa mig runt i hennes område London Fields. Det är underbart att vara här!

 

 

0

0 kommentarer

  • JoVi

    Vill än en gång tacka för all inspiration jag fått genom din blogg! Nu kommer jag och min familj att fira min jämna födelsedag i Paris, i sex härliga dagar, inom en snar framtid 😊 Eftersom vi har barnen med oss så kommer vi att bo nära Disneyland Paris men min födelsedag ska vi fira inne i Paris – frågan är bara var. Jag tänker mig en goood picknick på en vacker plats…men var? Nu ser jag ju att du är i London, men har du ett snabbt tips du kan slänga in, så är jag tacksam. Tack än en gång! 😊

  • Christine&Paris

    Hej! Vad roligt att höra, det gläder mig 😊 Få se, kanske i Parc Monceau? Den har öppet till 22.30 om jag inte minns fel. Då kan ni köpa lite gott på marknaden på rue de Lévis vid Villiers för att ta med er. Där finns lite allt möjligt som frukt&grönt, bagerier, fromagerier, boucherier och en mataffär. Annars finns det ju Versaille där man också kan sitta och ha picknick vid den lilla "sjön" eller i allén. Det brukar vara ganska mysigt. Kostar mellan 6-7 euro att gå in på trädgården så då kan man ju slå två flugor i en smäll. Hoppas ni får en fin vistelse, och grattis i förskott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.