Okategoriserade

Lördag hela veckan

God morgon!

Sovit gott? Det är ju måndag idag, men för mig är det lördag hela veckan. Hihi. 😉
Hade en så mysig kväll igår. Först pannkakor och film hos Aggiz och Daniel. De är så fina, skämmer alltid bort mig med omtanke och massa gott! Och så tittade vi på Happy Feet… den är så himla mysig!
Sen skulle de se på hockey, och eftersom jag tycker att ishockey är guds bestraffning till mänskligheten(det är ju sååå tråkigt), så drog jag hemåt. Men kom då på att klockan inte var så mycket så jag skickade ett sms till Fanny och bjöd upp mig själv. Hihi. Satt på hennes soffa och pratade, gosade med bebisen och slötittade på Bodyguard/någon svensk film som jag inte fattade något av/Mission Impossible.
Perfekt slut på helgen.

Nu har jag precis bokat flygresan tillbaka till Paris. Fick åka några dagar senare eftersom det var så mycket billigare då. Men det är bara skönt. Får mer semester, haha!
Ska snart åka och möta pappa och Ewa så ska vi fylla ett flak med skräp och köra det till tippen. I eftermiddag ska jag fixa lite med mina kläder här hemma och efter det förhoppningsvis träffa Stina. Vi har inte lyckats få tid att ses sen jag kom till Malmö pga jobb, jul och annat, och nu saknar jag henne jättemycket!

Hörs sen!

0 kommentarer

 • Solli

  Hoppas du har haft en underbar jul hemma hos familjen 😊
  När åker du till Paris?
  Jag åker den 5 januari, jippie!!
  Hör av mig så fort jag skaffat franskt sim-kort till mobilen så får vi boka in en träff!
  Ha d så bra sålänge!
  Kram!

 • Robin

  Bubu, hatar hockey 😟 så meningslöst. Eller egentligen tycker jag inte om att titta på någon sport (utom kanske ridning, en liten stund, någon gång sådär), det är så himla mycket roligare att utöva själv istället. Vill börja spela tennis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.