Okategoriserade

This was were I got my first kiss


Det blev revanch i Alfapet… och nu vann jag, hehe! Eller jag och pappa, som var ett lag.


Alldeles för mycket godis. Blä, nu blir det nyttiga veckan!


Julmat!

Det här biljardbordet stod först i källaren i mitt barndomshem. När min mamma flyttade från huset så tog pappa över det.
Det var faktiskt lutandes mot detta som jag första gången kysste en kille under en fest i tonåren, haha! Ser ni att kanterna har annan färg? Duken är utbytt pga ölfläckar och annat. Det var tider det! 😉


Mitt öga ser skitskumt ut men det blev så när jag försökte ta bort de röda.

Helgen var verkligen mysig, avkopplande och trevlig. Gick runt i mjukis hela annandagen och vi kollade på film, spelade spel och körde några rundor biljard, och bara ”var”. Urhärligt!

Idag hjälpte min underbara familj mig att rensa ur mitt vindsförråd. Jag hade glömt att sätta lås på dörren och därför hade mina snälla grannar fyllt den med skit och gamla möbler. Usch det var inte kul att springa 5 trappor upp och ner hundra gånger, men skönt att ha det ur världen. I morgon ska jag, pappa och Ewa köra till tippen och dumpa det. Det är allt möjligt skräp så det tar nog någon timme.
De är så fina som hjälper mig!

0 kommentarer

  • isabelle

    Haha sorry! Don't be jealous!
    1. Du kommer njuta så mycket mer av min blogg nu när bilderna är GRYMMA! Och between us så kommer jag aldrig lära mig alla funktioner:P
    2. Jag har bränt mig (bränner mig ALDRIG! trodde jag i varjefall) så det blir inte mycket till strand/pool häng idag. Gimme shade!

    Jag pratar inte flytande men så jag klarar mig, kan håla konversationer vid liv om man säger så hahah skriver eller läser dock ej thai.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.