Shopping

It goes with everything

Det blev lite ny shopping dagarna innan jul. Jag är så himla trött på min gamla garderob, och så behövde jag en svart kjol. Min gamla är för liten.
 
Blusen var ett spontanköp. Eller ja alltså jag hade sett den på galgen en gång innan och när jag gick förbi igen så slog jag till. Den var för fin för att låta hänga kvar. Den är från H&M.
Kjolen från Gina Tricot. När jag provade den så kom jag på att den passade bra till kjolen. Och den är en sådan som passar till nästan allt. Under en blus eller en topp, ovanpå en slapp vit t-shirt till vardags eller någon partytopp till fest. En allaroundkjol helt enkelt!

Vi har legat i soffan hela eftermiddagen. Kollat på Narnia – Prins Caspian, som jag tyckte var en ganska tråkig film. Ettan var bättre. Sen var vi och köpte lite gott på Ica innan jag och pappa vann en ny omgång Alfapet. Najs.
Nu blir det middag. Oxfilè. Favoriten of all time!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.