Okategoriserade

Annandag jul

Denna dagen blir en riktigt mysdag. Det är trist väder ute och hela familjen(eller ja, förutom Ewa då som alltid vaknar kl 6…) har sovit ut och bara driver runt eller ligger i soffan. Själv sov jag nonstop i 9,5 timme.
Efter frukost så sitter vi nu och tittar på en Parlamentet-DVD. Haha, så jäkla kul! Skönt att börja dagen med asgarv. 🙂

Nu vaknade också brorsan och Becci för ett tag sedan, så jag tror vi ska se Narnia 2 som jag lånat av kusin vitamin. Älskar första filmen och ingen av oss har sett denna. Typisk mysig julfilm.

Myser ni också omkring idag? Eller är ni ute och trängs på rean kanske?

0 kommentarer

  • Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

    mysig bild.
    Harvarit ute på en litensnöig minipromenad, fått en tidning av mamma men nu sitterligger jag soffan kollar på beverly hills och äter godis.

  • Karin

    God jul på dig också! =) Fick en sån där digitalkamera som du har, så nu kan jag fota ordentligt! Men alltså en allmän fråga, vet inte hur andra gör… hur gör du när du lägger in bilder på ex. bloggen? Förminskar du dem först? Jag gör oftast det men tycker att kvaliten blir lite sämre då… eller fixar du med inställningarna så att bilderna är mindre när du tar dem? Tycker du har ganska bra storlek på bilderna i bloggen men det ser ändå ut som att kvaliten är kvar.

    Lite random fråga men ändå 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.