Okategoriserade

Second place


GLÖGG!! Me like.

Gårdagen var så mysig. Vi drack först glögg när vi kom hit och det var så skönt för även fast det varit sju månader sen jag var här sist så kändes det som det var några veckor sedan bara. Man känner sig som hemma liksom.

Middag, surr om allt mellan himmel och jord och efter middagen blev det spel. Ett musikspel om svensk musik. Vilket blev ganska svårt för svensk musik är så smalt. Lättare om det varit internationell musik! Jag och pappa var ett team och vi kom tvåa. Sen blev det Alfabet och jag kom tvåa igen. Bah! Ingen minns en tvåa. 😛 Fast Johan och Becci vann, och de var ett team så jag ser mig som vinnare. Hähä.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.