Fun stuff

Last two nights of the week

Jag tjuvstartade min helg redan i torsdags kväll. Efter jobbet ringde jag Janis och 20 minuter senare möttes vi upp vid Notre Dame de Lorette (ligger inte alls vid katedralen för er som undrar, utan i 9:e). Sådant händer bara här, sådana spontana get togethers. I love it! Det är sådana stunder jag älskar att bo i Frankrike. Vi satte oss på ett brasserie och snackade skit.

Igår kväll var det tjejmiddag hos Linda med Natalie och Lindas trevliga kompis Emma. Linda introducerade (jag fick allvarligt talat googla detta ord för jag visste inte hur det stavas, min svenska håller på att gå åt helvete!) oss för raclette. Alltså en svenskkväll med franska drag. Det blev en hel del asgarv och intressanta diskussioner. Jag kom hem innan ett och kröp tätt intill min varma fransman och somnade nästan direkt.

En bra start på helgen med andra ord.

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Raclette är min favoriträtt! Min mormor kom till Sverige från Schweiz så vi har vuxit upp på det och fondue! 😊

    Och sådant händer i Sverige med. Kom till Stockholm får du se! 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.