Shopping

NEW IN

Igår kom CSN in på kontot, så det blev lite shopping. Jag fick nog av mina svarta varma kängor och gick in på Zara och köpte ett par svarta ballerinaskor jag spanat på innan. Tyvärr får jag sådant fruktansvärt skoskav av dem så jag nu inte ens kan ha dem på mig med skavsårsplåster och strumpor. Jag har lite köpångest för jag borde gått med dem lite hemma innan jag drog av prislappen. Om jag slängt 50 euro i sjön kommer jag nog gråta lite. 
Har ni tips på vad jag kan göra för att töja ut dem i hälen? De är så sköna i övrigt.

Väskan är från H&M och är precis den modell och storlek jag letat efter i ett år. 29 euro kostar den och det bästa är att den inte alls ser plastig ut. Det ser ut som skinn.

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Jag brukar alltid "gå in" skinn- och mockaskor, med risk för skav, men blöta strumpor. Då formar sig skin efter foton och man slipper skav!

  Låter som om du njuter av en fin helg! Så sugen jag blev på racelette när jag läste om det! Det åt vi ofta när jag bodde i Belgien.

  Kram

 • Madeleine

  Använd plåster och gå in dem. Det är mitt enda tips – så att de inte töjs ut på något annat ställe. Håll ut! För du vet – när de är ingångna är skor hur sköna som helst;)

 • Malin

  blötlägg skorna och gå in dom med strumpor på…
  Kan funka! ( jag har dock ett par snuskit dyra e-sprit ballerinas som jag trots 2 års försök inte fått att passa på foten..:/)
  Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.