Last Thursday: NYHAVN

IMG_5481 IMG_5531 (1) IMG_5477
Jag vet att jag lovade ett throwback-inlägg, men de bilderna låg på min gamla dator och det var ett jäkla meck att flytta över dem. Så det kommer i morgon. Tänk vad bra. Så har ni någonting att se fram emot. Flashback Friday funkar väl lika bra? Hehe.

För att kompensera för mina tomma löften så är här fyra stycken bilder från Nyhavn i Köpenhamn. Bilder jag tog förra torsdagen. Detta är en av de mest turisttäta kvarteren i den danska huvudstaden, och jag är som sagt inget fan av folkmassor. Husen är däremot riktigt fina i alla sina färger och jag tycker att de skeppen ger en känsla av att befinna sig i en liten fiskeby.

Nu ska jag sätta igång någon film tror jag. Till det blir det en kopp te och några kakor. Efter ett träningspass, en god kebab, 30 minuter i starkt solljus och ett uppmuntrande telefonsamtal med en bästa vän så känns det faktiskt lite bättre nu än det gjorde tidigare idag. Ja, solen kom fram till slut. Att jag sedan hade en fleecetröja på mig är en annan femma. Jag försökte sola magen men då började jag frysa så jag gav upp den idén. Kommer jag inte bli brunare än såhär? Det är dagens stora i-landsfråga. Jag tänker att det är bra att belysa de allra minsta problemen för att glömma de större för en liten stund.

//I know I promised a throwback blog post, but that has been postponed until tomorrow due to technical (and human) issues. Instead I’m giving you three pictures from Nyhavn in Copenhagen. Although this is a very touristic spot in the Danish capital, I think the colourful houses and old fashioned sailing boats give a feeling of being in a small fishing village. 

Now I’m gonna crawl up on the couch with a cup of tea and watch a movie. I feel better now than before, and I think that the workout session helped a lot. 

0 reaktioner på ”Last Thursday: NYHAVN”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen