Stockholm

Frukost med utsikt över Stockholm

IMG_5165 IMG_5162IMG_5176 IMG_5179 (1)IMG_5163 (1) IMG_5181Jag hade gärna börjat min dag som jag gjorde för några veckor sedan. Då såg det ut såhär. Som ni ser är bilderna från Stockholm och utsikten är fotograferad från Skinnarviksberget. På första bilden ser man en bit av Norr Mälarstrand, där jag tog två av DE HÄR fotona. Jag och min kusin Ann tog med oss frukost upp dit min sista dag i Stockholm. Som ni ser så har man en fantastisk utsikt över staden. Jag kan verkligen rekommendera ett besök. Om man åker till Mariatorget och går upp via utgången Torkel Knutssonsgatan så kommer man rätt. Det finns massor med fik där i närheten där man kan köpa med sig fika eller lunch. Några tips är Sophies café, Paradiset (där de säljer ekologiska varor) eller Mellqvist Kaffebar.

Idag vaknade jag relativt utvilad, och känner mig lite gladare än jag gjorde när jag vaknade igår. Jag måste lära mig att lyssna på kroppen, och framförallt att ta en dag – och sak – i taget. Inte påtvinga ett välmående och framförallt inte ropa hej innan jag är över bäcken. Då blir jag så besviken när det visar sig att jag fastnat med vatten upp till knäna. Nu ska jag städa och fixa lite här hemma för ikväll kommer Sandra över på middag. Det blir mysigt.

Jag önskar er en helt underbar fredag. Stor kram ♥

//Don’t miss Skinnarviksberget if you ever visit Stockholm. This is one of the highest spots in the Swedish capital with an amazing view over Kungsholmen, Gamla Stan and Mälaren. The best way to enjoy it is by bringing some food and drink, and then have a nice picnic with good company. 

0 kommentarer

  • Ljuva Julia

    Du låter mycket klok! Inte undra på att du pratar med dig själv 😉 Det gör jag med, oroväckande ofta. Jag pratar mycket med min mat också…

  • Matilda

    Det är verkligen en imponerande vy där uppe. En vän visade mig berget så sent som härrom veckan. Misstänker att jag har ännu fler smultronställen att upptäcka i Stockholm

  • christinestories

    Haha, tack du! Right back at ya 😉 Att prata med sin mat tycker jag verkar väldigt nyttigt. Det är bra att få en bra relation med det man äter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.