My Sweden

LA SUÈDE – Österlen

 

 

Hej hej hallå! Just nu befinner jag mig i Kivik med syrran. När man är hemma i knappt tre dygn känns det ju lagom roligt att sitta på ett tåg fyra timmar totalt men det är så värt det. Det är bara att titta på de vackra bilderna jag tog idag nere vid vattnet för att konstatera det. Den goda middagen på den lokala restaurangen var inte helt fel heller. Macaroner som färdkost är ju fint det med.

 

Tyvärr är det brist på internet men jag snyltar just nu på grannens trådlösa. Här kommer bilder från min eftermiddag och kväll. I morgon kväll åker jag tillbaka till Paris. Det var varit ett alldeles för kort besök och jag hoppas att jag får chans att åka hit igen snart. Nu ska jag passa på att umgås lite med familjen eftersom jag måste ta tåget tillbaka till Malmö redan i morgon förmiddag.

 

À plus!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.