Restaurants/Bars/Cafes in Paris

La Cuisine Italienne

 

 

Eftersom jag föredrar det italienska köket framför det franska (nej, jag gillar inte sniglar och grodlår) så tycker jag om att det finns så mycket italienska restauranger i Paris. I måndags tog Christophe med mig till ett ställe han brukar gå till och äta lunch med klienter. Det är en mysig liten bistro där man får bästa tänkbara service och mat av högsta kvalitet. Jag tog en risotto med räkor och zucchini som var riktigt god. Priserna är lite högre men inom rimliga gränser.

 

Caffé Concerto, 24 rue Gramont (metro: Quatre Septembre eller Richelieu-Drouot)

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.