C'est la vie

At The Airport

 

 

Jag bestämde mig för att åka ut till flygplatsen nästan direkt efter jobbet, vilket innebar att jag var här 2 timmar och 45 minuter innan avgång. Jag tror nog aldrig att jag varit så tidigt ute innan. Charles de Gaulles Terminal 1 är kanske inte favoritplatsen att hänga på i flera timmar. Jag köpte en dyr men god sallad på Starbucks och nu sitter jag här och skyndar mig som attan att blogga för att hinna uppdatera innan mina 15 minuters gratiswifi är slut. Jag försökte surfa via mobilen men det gick ju inte så bra.

 

Jag tror jag ska gå genom säkerhetskontrollen och roa mig i taxfreeshoppen i stället. Det finns en risk att jag köper något läppstift jag inte passar i. Bara för att jag är uttråkad.

 

Shit, om några timmar här jag i SVERIGE!!!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.