C'est la vie

Inte så bra koll

Jag kom på att en speciell bästa vän fyller år på fredag. Hallå, födelsedagspresent! Så jag powerwalkade ner till Bvd Haussmann och köpte något fint(och gott, hehe). Hoppas du inte läser detta nu lilla födelsedagsbarnet 😉

Sen blev jag bjuden på en hejdå-fika(jag är sjukt obekväm med att bli bjuden på saker, jag blir alltid så awkward och vet inte hur jag ska reagera, haha) på Operatrappan med Linnéa. Jag har så fina och generösa vänner. Sen promenerade vi bort till en mysig park vid St Augustin där vi satt och snackade ett bra tag. Jag upptäckte idag att vårt flyg går 9.50 i morgon och inte 11.10 som jag trott innan. Bra att jag såg det nu och inte i morgon på flygplatsen! Herregud. Bra koll man har!

Nu ska jag sola lite på balkongen innan det är dags ta en dusch och dra iväg för en AW med Linda.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.