Fun stuff

Ibland är livet sådär bra


I bakgrunden ser ni rue de Rivoli och Jardin des Tuileries. Pâ mig ser ni en av de nya topparna frân Petit Bateau.

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår. Jag, Natalie och hennes barndomskompis Samson från Göteborg åt och drack gott, tjötade om alla möjliga saker och lyssnade på massa bra musik. Jag och Samson hade följe till metron, vi gick i regnet och pratade om hur man ibland vaknar upp ur den där blasé-bubblan och inser vilken vacker stad man befinner sig i. Jag kom hem vid ett och kröp ner i sängen hos en varm pojkvän och somnade lycklig och nöjd med hans armar om min midja.

Livet. Ja det är ju ganska bra ibland.

0 kommentarer

  • Madeleine

    Jag lovar dig: semestern är bra! Din förkväll lät också väldigt trevlig. Äta, dricka lite vin och snacka om massa olika grejer. Det är bra det!
    När åker du till Barcelona? Läste din grej om lägenhet på Facebook innan. Jag tänkte, precis som en del andra, "ska hon bli kvar där nere nu…?"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.