Fun stuff

Dinner with friends

Nu ska jag snart skutta(eller går gör jag ju, men skutta låter ju roligare) bort till metron för att åka bort till Tuileries och hem till Natalie. Lyx med direktlinje! Där ska det fixas middag och enligt säkra källor(från värdinnan själv) så väntar även vin på mig. Och efterrätt från det tredje middagssällskapet. Själv står jag för att joxa ihop en sallad. Det blir marinerad kyckling till det. Marinader är min grej. Och guacamole. Och lasagne. ja, i princip allt är min grej.
Efter middag kanske det dras vidare. Eller gör jag något så crazy som att åka hem och sova efter middagen.

Ja, så inleds min helg mina vänner.

Hur ser er fredagskväll ut?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.