Stockholm

I woke up like this

 

God morgon på er! Jag sov hela åtta timmar nonstop i natt (med en liten kisspaus), så jag känner mig hyfsat utvilad. Sängen är så himla skön. Jag vill typ inte checka ut idag. Tyvärr tror jag att min kropps immunförsvar fått sig en törn av den här magkatarren, så jag känner nästan som att jag har någon slags infektion i kroppen. Eller så är det halsbrännan som gett mig hosta. Min första tanke var att träna i gymmet nu på morgonen, men vid närmre eftertanke så kände jag att det nog var lite att leka med elden. Jag vill ju inte riskera att bli sjuk. Jag var nere en sväng till poolen, men den var inte uppvärmd så det kändes inte lockande alls. Jag är en riktig badkruka och badar inte om det är under 25 grader i vattnet, hehe.

 

Hur fint är det förresten inte med guldet i duschen? Det är likadant med kranen i handfatet. Jag var förresten tvungen att googla vad ”kran” heter på svenska, från franska. Haha! Nackdelen med att ha flera språk i huvudet. Är det inte märkligt att jag som svensk inte kan komma ihåg ett ord på svenska, men däremot på franska?

 

Nu ska jag i alla fall gå ner till frukosten. Det är ju nästan det bästa med att bo på hotell! 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.