Okategoriserade

FYNDIGT

Nu när jag kommit tillbaka börjar jag inse att jag måste göra en seriös grovrensning av mitt förråd. Det är så mycket skit rent ut sagt som jag behöver slänga och sälja.
Någon som vet var man kan sälja på loppis i Malmö?

Men jag har också hittat bortglömda skatter. Kläder jag inte använt på länge eller glömt bort att jag hade. Välbehövligt nu när mitt Visa-kort är off limits till annat än mat och sparande(CSN borde lära av danska regeringen som har mycket högre studiebidrag!). Ett exempel är denna leopardblus som jag bar igår till mina reafyndade utsvängda jeans. Jag tycker det passade riktigt bra ihop. 70-tals chict och sexigt.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Garderobsfynd när de är som bäst!
    Själv gjorde jag en rejäl rensning i min garderob i förra veckan. Det började med att jag skulle hämta ett par boots uppe på vinden. Helt plötsligt var alla mina undanställda klädkartonger utrivna och en våning ner var hela garderoben vänd ut-och-in. Någonstans där suckade jag uppgivet och undrade vad jag gett mig in på. Men kanske var det tack vare tröttheten som jag faktiskt rensade så bra som jag gjorde. Nu känns det rikigt fräscht i garderoben och då är det inte många nyheter som tillkommit!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.