C'est la vie

Fullkomligt kaos

Mitt badrum ska renoveras med start idag. Jag har två killar här varav den ena bara pratar polska eller dålig engelska och den andra polska eller väldigt dålig svenska. Precis som för mig i början när jag flyttat till Paris och inte kunde franska så bra så är det inte så lätt att kommunicera. Men de tog i alla fall med sig en egen radio så nu lyssnar vi på country så det hörs i hela trappan. Plus bankande och vägarbeten utanför fönstret.

Förutom det faktum att jag inte fått ta en dusch för att de stängt av vattnet och alla mina grejer ligger i högar och jag försökt äta min frukost i en timme, så måste jag säga att… jag HATAR att renovera. I sex veckor ska jag leva med damm, bankande, upp kl 6,30 på morgonen och folk som kommer och går. Jag kan ju tillägga att det ösregnar ute med.

Och var tusan är killarna som skulle hjälpa mig flytta min garderob?!

Underbara måndag.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.