C'est la vie

Fasters favorit


Lilla Melvin har två fastrar som avgudar honom. Gulleplutt!

Jag har äntligen både hittat dongeln och fått kod till mitt internet igen. Det är ju bara ett visst antal dagar man klarar sig utan att blogga. Jag är ju verkligen inte beroende av internet. Nejdå.
Det är är föresten min brorson aka Den siste mohikanen. Babyhåret håller på att ramla av så han ser ut som en punkare, haha. Åh han är så söt! Och en direkt kopia av min bror när han var bebis. Tyvärr tog jag inte med kameran i torsdags kväll så det fick bli en dålig bild med mobilkameran.

Igår var vi på födelsedagsfest där jag träffade gamla klasskompisar jag inte sett på evigheter. Riktigt roligt. Nu ska det göras brunch och i eftermiddag åker vi bort till Kivik med syrran. Det ska bli så mysigt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.