C'est la vie

Eye Shadow

 

Två accessoarer köpte jag med från & Other Stories i torsdags, och dessa solglasögon var en av dem. Modellen påminner om de jag redan har, men så är det inte så många olika modeller jag faktiskt passar i. Jag tyckte att den blå färgen på bågarna var så snygg. Blått är dessutom en av mina favoritfärger.

 

Tyvärr har det återgått till vinter igen här i södra Sverige och den närmsta veckans väderprognos lovar regn, regn och regn. Jag försöker verkligen tänka positivt och inte bli deppig igen, men den här utdragna vintern är ju så tråkig. Jag är så trött på att frysa, av iskalla vindar och grått väder. Just nu ifrågasätter jag verkligen mitt val att bo i Sverige. Är det värt alla bekvämligheter när det är kallt typ 7-8 månader om året? Jag är så trött på alla mina kläder men orkar samtidigt inte ens anstränga mig. Vill mest gå runt i samma jeans och en varm ulltröja. 

 

Jag vet att det bara är en tillfällig svacka för just denna veckan är lite omtumlande för mig. Många blandade känslor just nu och det blir ju inte bättre av att det är den där tiden på månaden heller. If you know what I mean. Dessutom är jag riktigt trött efter en natt med alldeles för lite sömn, och så magkatarr på det. Så nu ska jag sova. Och drömma om den dagen då jag får tillfälle att bära mina nya solglasögon tillsammans med en tunn jacka och ballerinaskor. Låt det bli snart.

 

0 kommentarer

  • teruko

    Prognosen säger upp mot 10 grader och sol i Skåne till Valborg och första maj, så håll ut 😉 Ytterligare tröst? Här har det snöat en stor del av dagen och blir bara 5 grader och sol till helgen… Men det låter ändå som en dröm jämfört med idag!

  • Frida

    Så jobbigt med magkatarr! Stackare 😟 Har också samma problem så slänger in lite av tipsen som inte är det självklara såsom medicin. Ett tips som brukar funka för mig är att käka päron som mellis innan sängsdags (basisk frukt) samt att börja dagen med citron och ingefäravatten (koka ihop och kyl sedan, smakar sådär men är bra för matsmältningen. Citron är en syra men blir basiskt i kroppen och är därför bra för oss med sura magar). Samt att lägga en extra kudde under huvudet när du sover, för att minska känslan av att det "kryper upp" och värker i bröstet. Kram på dig!

  • Christine&OtherSweetStories

    Ja just päron har jag märkt hjälper! Så där är du nog "on to something" 😉 Ska prova det med citron och ingefära i vatten om det inte blivit bättre till helgen. Tack för dina omtänksamma tips! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.