C'est la vie

Enough is enough


Han hade såklart köpt hem mina favoriter till frukost. Fint ♥

Igår fick jag abstinens och var tvungen att åka hem till min kära för att få lite pussar och kramar. Två dagar från varandra räcker, haha! Nu sitter jag här i hans säng och läser bloggar. Jag passar även på att tvätta och ska så fort jag ätit frukost, åka och handla lite grejer på LeClerc. Lika bra att passa på när jag är nära dit.

Annars är det ju jobb och plugg. Ikväll ska jag träffa Natalie och Linda för After Work. Så kul! Dock blir det en lugn kväll eftersom vi kör ner mot sydvästra Frankrike klockan halv tio i morgon bitti. Det är nog ingen hit att vara bakis när man ska sitta fyra timmar i en bil.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.