Vardagslyx

En cappuchino och chokladfyllning

Vissa dagar tar jag mina 2 fria timmar pa stranden. En cappuchino och en kaka med chokladfyllning ar vardagslyx pa hog niva for mig. Mums!
Sen brukar jag sola och bada en timme pa den fra stranden. Underbart att bara fa vara for sig sjalv.

Bara 2 timmar for sig sjalv ar lite val lite, men eftersom jobbet oftast inte direkt ar superkravande sa funkar det. Men saklart skulle jag onska mer an en dag ledigt och mer tid for mig sjalv pa kvallarna. Sover daligt ocksa eftersom det ar varmt och min sang ar stenhard. Sa en dag att bara fa sova ut vore lyx. Tyvarr blir det inte riktigt sa har. Tur fransmannen inte ar folk som gar upp kl 7 pa morgonen. Hehe. 😉

Nu ska jag dra mig vidare. Tankte ta det sena taget hem men familjen ar bjudna pa middag ikvall sa jag tror jag aker hem tidigare och sa har jag huset for mig sjalv ikvall. Kan se en film och bara ta det lugnt. Men jag ska inte aka forran kl 18.30 sa jag ska nog ta och kopa en glass eller lite frukt och satta mig nagonstans. At en tidig lunch sa jag ar hungrig nu igen.

Ha det fint sa lange! Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.