Student life

Student life 2.0

Jag har känt mig lite stressad den senaste veckan för det har varit en massa grejer som jag inte fått på plats inför min kurs, såsom olika inloggningar, mitt passerkort, kursböcker och annat fix. Nu har jag däremot fyra av de fem böcker vi behöver, tillgång till Wi-Fi, mitt ovärdeliga multikort och allt jag behöver i min profil på studentsidan. För den som är nyfiken på vad för kurs jag går så heter den Interkulturell Kommunikation. När jag fått en överblick och mer djupgående förståelse för det vi läser så ska jag skriva mer om det här på bloggen. Det är hursomhelst väldigt intressant.

Igår var däremot en ganska seg föreläsning. Vi hade en gästtalare som jag inte tyckte var så engagerande och jag undrar om han kanske inte riktigt var i sitt esse. Den sista timmen satt jag mest och klottrade i blocket medan jag sneglade på klockan. Jag lyckades även tappa både min ena handske och min favoritmössa inom loppet av fyra timmar. Ibland undrar jag om det inte vore bäst att ha en GPS på alla mina viktigaste ägodelar.

Det här nya studentlivet är lite spännande för mig. Jag läste en utbildning för sex år sedan men att gå på en yrkeshögskola är inte riktigt samma sak som att läsa på ett universitet. Allting är så mycket större och mer komplext. Samtidigt är det otroligt kul att vistas i en miljö där alla bär på så mycket färsk kunskap. Idag är jag ledig och passar på att plugga. Vi har en inlämningsuppgift som ska vara klar innan nästa måndag så jag behöver sätta igång med den. Först måste jag diska och städa undan lite för annars får jag ingen arbetsro.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.