My Sweden

Efter regn kommer sol

Det har regnat hela dagen idag, fram till nu. Sol och uppehåll. Jag har suttit och jobbat på mitt examensarbete, mailat iväg marknadsundersökningar, skrivit ihop intervjuer och researchat bland gamla arbeten för att hitta inspiration. Men nu är huvudet trött och kroppen behöver röra på sig. Därför tänker jag gå en liten promenad innan middagen.

För att lysa upp i det grå vädret har jag på mig färgglada kläder. Min laxrosa blus är fortfarande en favorit efter (minst) sju år i garderoben och de nya mintgröna jeansen från Stradivarius var ett bra köp inför våren.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.