Fun stuff

Dinner & Drinks

 

 

Igår kväll – efter att jag och Janis spenderat hela dagen på stan – kom Janneke över hit. Efter lite snacks, en flaska vin och x antal töntiga självutlösarkort, åkte vi tre ner till Champs Elysées och Miss Kõ där vi bokat bord för en sen middag. När vi kom dit var det så mycket folk så vi var tvungna att köa för att få få vårt reserverade bord, men jag lovade tjejerna att det skulle vara värt det. När maten kom in förstod de varför jag tagit dem dit. Det var lika gott som sist.

 

Efter middagen gick vi en sväng till en klubb som heter Papillon, men där var medelåldern runt 20 år och musiken var inte så bra så vid halv tre åkte vi hem. Jag är för gammal för att vara ute till sex på morgonen och tyckte nog att det var trevligare på restaurangen än ute på en nattklubb där folk röker och det går inte går att dansa till musiken. Men i det stora hela var det en rolig kväll. Jag kände mig så glad, lycklig och levande. Även om jag just nu är orolig för ett par saker så är det skönt att veta att jag har vänner som kan ge en god energi och får mig att glömma livets bekymmer för en kväll. Jag skrattade mycket igår och det finns nästan inget bättre i livet.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Solli

    Haha..tänk att vi var på samma ställe utan att se varandra.. Men vi satt mycket längre in i restaurangen så det kanske inte så konstigt trots allt. Älskar maten där.., atmosfären och musiken som deras dj’s spelar. Ser ut att ni också hade trevligt 😊 Vi får ta och gå dit och äta ngn gng tillsammans! kram,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.