C'est la vie

I see skies of blue and clouds of white

 

 

Jag har inte haft tid för bloggen under helgen då jag som sagt har besök från ev av mina bästa vänner. Janis var däremot bjuden på brunch av sin gamla arbetsgivare idag så jag har jag passar på att sova ut och lata mig med frukost på sängen. Riktigt skönt. Nu ska jag däremot in i duschen för vi skulle mötas upp lite senare. Hon åker hem i morgon bitti så vi ska väl försöka göra det bästa av hennes sista dag i Paris. Det är dessutom hennes födelsedag idag. Det firade vi i och för sig igår när vi var ute, men någonting roligt får vi ju göra på hennes födelsedag. Det är riktigt fint väder här idag med blå himmel. Tyvärr verkar det blåsa rätt ordentligt och termometern visar endast 12 grader, men det är i alla fall sol. 

 

Vad hittar ni på denna söndag? Hur är höstvädret i Sverige? 

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Härligt med sovmorgon och den där frukosten gick inte av för hackor! Jag tillbringade typ 5 timmar i gymmet igår, och med styrketräningsteori och kostlära. Inte lika avslappande! 😉 Men kul och intressant. Och jobbigt! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.