Things I like

CAPPUCCINO

 

 

Jag hade tänkt springa tidigt på morgonen men jag sov så dåligt så jag kom inte upp ur sängen förrän vid nio. Nu sitter jag och äter lite gröt till frukost och lär inte kunna komma ut förrän om minst en timme. Vi får hoppas att det inte är för varmt då. Termometern visar redan 19 grader.

 

På tal om värme så längtar jag till Italien nu. Då ska det bli en riktig cappuccino varje morgon efter frukost. Fransmännen kan inte göra cappuccino så jag har inte druckit det på evigheter. Jag måste bara bli av med magkatarren som ligger och smyger. Det vill jag INTE ha på semestern.

 

 
0

0 kommentarer

  • Ann-Sofie

    Jag håller med dig. De kan inte göra cappuccino här i Frankrike. Jag har gjort några försök men blir lika besviken varje gång. Hade mer än gärna druckit en i Italien.

  • amanda

    magkatarr är lika med döden, så jag förstår att du inte är så glad! 😟 hoppas det ordnar sig snabbast möjligast! och cappuccino som är sååå gott 😊

  • Maja

    alltså, iband önskar jag att jag drack kaffe. Det låter så mysigt på något sätt. haha. Skorna har jag köpt här: http://oascompany.com/ Första gången jag köpt skor på nätet och var beredd på en flopp för jag har så breda fötter men de passade!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.