Things I like

Best start of the weekend


Förrätt: Broccolisoppa. Otroligt enkelt och otroligt gott. Huvudrätten glömde jag fota tyvärr.


Efterrätten: Hallonpannacotta med vit choklad rivet på(som Sandra fick göra eftersom att jag skar mig på en kinv precis innan…).


Helgfrukost är bäst!

Jag började verkligen helgen på bästa sätt igår. Först skolkade jag och Madde från sista timmen av föreläsningen(ekonomi är ingen idé när man är övertrött och okoncentrerad) och vad vi gjorde kan ni läsa på hennes blogg här. Hon var min sko-assistent och sprang och hämta och lämnade skor och hämtade mockaborste. DET är vad jag kallar vänskap. Sen har hon ju jobbat i sko-butik med så kan vara arbetsskada 😉
Efter ett besök på Systemet så gick vi skilda vägar. Hon skulle hem till sin karl och jag skulle hem och laga ihop en middag.

Och den blev lika lyckad som kvällen blev. Gud vi hade så kul! Samtalsämnena var kärlek, killar och annat barnförbjudet. Haha vi skrattade så vi grät! Och Stina, som sällan dricker, blev full på typ två glas vin. Så himla söt!

Som ni förstår så kunde jag inte haft en bättre början på helgen. Mina vänner är de bästa!

Idag vaknade jag sent och började dagen med en kort skype-stund med älskling. Nu har jag ätit frunch och tittar lite smått på Golden Globe-galan. Om en timme kommer brorsan och Becci och hämtar upp mig. Vi ska köra till Österlen för en weekend hos pappa och Ewa i Kivik. Ska bli så mysigt!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.