Okategoriserade

Back in the days


Bild som Ina tog på mig för några veckor sedan i parken. Då var det varmt och jag var glad.

Jag har inte varit ute på hela dagen. Den här magkatarren håller på att göra mig galen av frustration. Det blir aldrig riktigt bra och idag hade jag sådan magknip och illamående när jag vaknade att jag inte orkade ta mig till praktiken. Jag fick även huvudvärk som tack vare en massa vatten nu gått över. Men jag har jobbat lite hemifrån ändå, det känns så dumt att bara sitta hemma och inte göra något. 

Kvällssolen ligger som en slöja ovanför husen och vädret är milt, så jag ska ta en promenad innan Christophe kommer hem från jobbet. Jag märker att kroppen mår bättre när den får röra på sig lite. Sen smakar ju middagen extra bra dessutom efter en lång promenad i friska luften.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.