In the kitchen

Kulinariska smaker

Paris är full av kulinariska läckerheter och har man anlag att gå upp i vikt så bör man nog vara försiktig när man åker hit(jag gick upp 9 kilo på en sommar när jag flyttade hit 2009…). Men samtidigt är livet till för att njutas och det gör man bäst i den här staden.

På nästan alla brasserier och restauranger i Frankrike kan man beställa en ost-tallrik med vinet. Varje gång jag äter ute i den här stan upptäcker jag nya smaker. Nu lät jag som en matskribent och om man inte visste bättre skulle man kunna ta min blogg för en matblogg just nu. Men jag gillar att skriva om mat!

Appropå just det ämnet så har jag lagat till en wok till middag. Det blir sen sen sådan eftersom Christophe jobbade över. Som vanligt. Om jag inte visste hur det fungerade i det här landet så skulle jag börja misstänka en älskarinna.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.