Travels

Avignon

Igâr var vi i Avignon över dagen. Vi strosade längs de vackra gränderna, tittade pâ museum, ât glass och bara myste. De har varje âr en stor teaterfestival i stan och dâ vallfärdar skâdespelare frân hela landet för att visa upp sig pâ gatorna eller sätta upp pjäser. Vissa mindre bra än andra, haha 😉
Vi har dock inga planer pâ att gâ och se nâgra pjäser. Jag älskar ju teater men vill helst se nâgot jag känner igen lite om jag ska se det pâ franska.

Jag lyckades dessutom hitta en knappt använd superfin guldig väska i en liten second hand-butik. Den är SÂ fin. Jag visade M-A(C’ mamma) och hon tyckte ocksâ den var fin. Ni ska fâ se snart!


Avignon är omringad av en mur och är i storlek ungefär som Lund, och stan pâminner om Visby. Gamla hus och gränder, supermysigt.


Palais des Papes


Här ser ni hur kort mitt hâr är nu. Men jag börjar vänja mig, det är skönt när det är varmt!


Bisous chéri!


I huset till höger ligger C’s fföräldrars nya lägenhet. Bra om vi vill âka pâ en liten weekendtrip till Provence 😉


Det är svârt att fânga hur fint det verkligen är pâ bild


Bakgârden av ett av hotellen i stan. Träden var helt otroliga!


Vi ât lunch pâ en mysig bakgârd med lummiga träd som svalkade i hettan


Idag är det häng vid poolen som gäller. Hans päron samt mostern och hennes man är i Avignon hela dagen sâ vi har huset för oss själva. FF! Haha, nej jag skojar. Men det är mysigt. Nu ska jag lämna datorn och gâ ner och äta lunch med C.
Hans moster är supergullig sâ jag fâr lâna deras dator som jag vill. Och varje gâng jag ska hjälpa till att duka av eller ställa in i diskmaskinen sâ fâr jag höra att jag minsann är gäst och inte ska hjälpa till 🙂

A plus!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.