Outfits

Au Revoir

 

 

Jag gillar min nya kjol. Den har jag på mig idag, fast med min nya jacka. Bilderna är från i måndags när jag och C var och fikade på taket på Printemps. Skor och jacka från H&M, kjol från Monki, väska från & Other Stories, handskar från Accent och sjal från en marknad i Paris.

 

Nu befinner jag mig på flygplatsen. Mitt flyg går om en timme. Jag har för övrigt precis krängt i mig ett sexpack nuggets på donken. Alltså det var nog första gången på 8-9 månader som jag åt där. Det är ju verkligen skitmat, men jag var så hungrig och tänker inte betala 15 euro för en sketen sallad. Nej dags att kolla in tax-freen!

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.