Okategoriserade

A new chapter

 

 

Som ni vet slutade jag på mitt jobb i Paris i slutet på augusti. Sedan dess har jag haft semester, och jobbat lite på frilans. Nu börjar däremot ett nytt skede i mitt liv då jag i fredags skrev kontrakt för en ny heltidstjänst som Online Marketing Coordinator på ett stort danskt företag. Mitt förra jobb var roligt på många sätt men jag kände dels att jag inte kunde lära mig någonting mer, och dels att jag inte riktigt gjorde det jag faktiskt utbildat mig till. Nu kommer jag jobba mer med marknadsföring, men ändå kunna använda mig av de erfarenheter jag samlat på mig under mina år i Paris. Det hela känns väldigt spännande faktiskt och jag ser fram emot den här nya utmaningen. 

 

Nu har jag bara två lediga dagar kvar och de tänkte jag utnyttja så mycket som möjligt. Även om jag inte kommer jobba som i Paris, så tar det tid att pendla så det kommer bli långa vardagar från och med onsdag. Jag måste ändå säga att det ska bli skönt att börja jobba igen. Även om jag behövt den här månaden för att ladda om och landa i Sverige måste jag säga att det ska bli skönt att börja jobb igen. Jag saknar faktiskt att ha rutiner. 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.