Fun stuff

A girl’s gotta do what a girl’s gotta do


En av mina ”klienter”, haha. OCH en god vän  🙂

Just nu känner jag mig trött och osocial. Jag har lust att ligga i sängen, äta kakor, pussa på min pojkvän och titta på någon film jag redan sett tio gånger (ooh, jag har ju Dirty Dancing på datorn!) . Men plikten kallar och jag har bokat upp mig på AW. Jag kommer vara ansvarig för en organisation för unga professionella svenskar/fransmän i Paris på min praktik i vår och kommer bl a anordna afterworks, konferenser, föreläsningar och påsk-/midsommarfester etc för alla medlemmar. Ikväll är ett sådant event och de som är där kommer vara mina klienter under praktiken i vår så jag borde verkligen gå dit och ”visa vem jag är” innan jag skickar ut påminnelse på fakturan för årsavgiften. Ja ni fattar. Men det blir nog trevligt och dessutom är några av mina vänner medlemmar också. Sen är det alltid roligt att nätverka och träffa nya människor.

Men i morgon… då vill jag nog inte göra ett enda dugg. Eller jo sova ut. Och tvätta.
Och titta på Dirty Dancing.

0

0 kommentarer

  • Lisa

    Later som om du hittat en jatterolig praktikplats! Blir dig man far networka med nar det ar dags att flytta tillbaks till Paris alltsa? 😉

  • Maria

    Åh jag vet, förlåt att jag inte hört av mig men jag blev sjuk mitt i alltihopa. Måndag kanske?
    Är det det där Junior chamber club eller vad det heter du ska praktisera på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.