C'est la vie

You are sweet as a cup cake

I morgon ska jag ha lite födelsedagsfika för familj och närmsta vännerna. Jag fyllde ju år för flera veckor sedan men eftersom jag inte var här då, och ville göra någonting för mina vänner och familj, så har jag lite ”kalas” nu.
Tanken är att jag ska baka en tårta. Men frågan är ju vad. Har ni tips på något som inte är för komplicerat och som inte tar så mycket tid. Gärna med choklad! 😉 Sen kanske bullar eller liknande. Cupcakes, är det jobbigt att göra?

Det ska bli så mysigt och trevligt. Längtar redan till i morgon! Och så skönt att det är helg. Det känns verkligen att det är fredag. Nu ska jag koppla av hela helgen. Det förtjänar jag.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.