Fun stuff

Fina minnen, fina vänner


Detta är sekunderna innan jag fattat vad som händer. Kolla så lurig min svägerska och Linnéa ser ut, haha.


Och här fattar jag. Till vänster är Christophes pappa.


Jag blåste ut alla ljusen i ett andetag. Men glömde önska mig någonting.


Stearin på den goda tårtan.


Fina vänner ♥

Mamma var förbi en stund i eftermiddags. Vi fikade och tittade på bilder från Paris och pratade. Ganska mysigt. Nu blir det middag, Idol och kanske någon film eller serie. Ikväll blir det tidigt i säng. Jag satt uppe och pluggade till halv två inatt så jag är så himla trött. Skönt att jag kan plocka fram rester och slipper laga mat.

Bilderna är föresten från Paris när några vänner och Christophes familj överraskade mig till min födelsedag. Natalie var fotografen för kvällen så hon fångades inte på bild. Det var så kul. Sådana minnen lever man med hela livet. Fina minnen.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Fantastiska bilder som alla tagits "in the moment"
    Det är en riktigt fin samling av familj och vänner du har!
    Hoppas du får en fin helg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.