C'est la vie

Dum och dummare

Vissa dagar önskar jag att jag bodde i hus. Just nu önskar jag det av flera anledningar. Idioti har jag varken tid eller energi för och tyvärr är det några idioter som just nu vill göra livet surt för mig. Men jag vet att jag inte gjort fel och att jag har rätt, så jag tänker inte ge upp utan en fight. Men en sak är säker: Jag hatar hantverkare.

Dessutom fick grannen igår för sig att ha fest med hopp(ja de hoppade i golvet) och kass dunkadunka-musik, så min plan på att somna i tid resulterade i stället med två knackningar hos lägenheten ovanför (man kan ju tycka att de skulle fatta första gången, andra gången orkade jag inte vara trevlig… han var föresten aspackad och stank alkohol ”det var inte jag som hoppade”..Okej?) och att jag somnade halv ett. Sen vaknade jag flera gånger i natt. Så jag är nästan lika trött idag som igår. Men nu ska jag iväg och handla lite, sen i eftermiddag blir det bara trevligt.

Jag tror jag ”bakar” något lätt. Det får räcka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.