Fun stuff

Kladdkakemuffins och fransk ost


Kladdkakemuffins.


Tårtbottnar och så vaniljkräm och vaniljkräm mellan. Ovanpå grädde vispat med hallonsylt och vaniljsocker. Det blev riktigt bra!


Några trötta pluggisar och arbetare myser i sängen.

Det blev en mysig eftermiddag/kväll och mina tunnbrödrullar med lax blev väldigt uppskattade. Även kladdkakemuffinsen och tårtan tyckte de var goda. Jag har en massa kakor och annat över nu. Men min goda franska ost snodde de allt av. Damnit! Jag tror jag vet vad de ska få i julklapp av mig, om jag nu kommer till Paris innan jul.

När alla utom mamma och syrran gått hem så lagade vi middag och tittade på Mamma Mia. Nu längtar jag efter att lägga mig under täcket! Perfekt att somna till Saturday Night Live.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.