In the kitchen

Den dansande kocken

Jag tar en middags- och bloggpaus mitt i allt pluggande. Jag lagade en så god rätt ikväll. Ibland blir det riktigt bra när man improviserar. Vet ni att jag lagar aldrig mat på mått. Aldrig. Det kan ju bli fel, men oftast blir det rätt. Som nu.

Sen lyssnar jag alltid på musik när jag lagar mat. Tänk er en halvgalen kvinna som sjunger, dividerar ingredienser högt för sig själv och dansar som Carlton i Fresh Prince(det är ju ingen som ser… förhoppningsvis). Ungefär så. Ikväll är det Michael Jackson som spelas. Kanske var det han som förde över sina talanger på min matlagning? We might never know. Men ni har ju i alla fall en bild av hur det kan se ut när jag huserar i köket.

Nyss kom jag på att jag inte ens varit ute idag. Men så får det bli dagen innan en tenta. Nu ska jag återgå till BCG-matrisen och försäljningsstrategier.

Helgen, kom snart!

0 kommentarer

 • Sofia | texter, bilder och vardagsbetraktelser

  Det är mycket roligare att laga mat utan mått än att följa recept eftersom det blir en mer personlig touch och det är faktiskt 100 gånger roligare att exprimentera.

  Svar: Jadå, det är lite jobbigt just NU efter att ha fått "smällen", men imorgon kommer jag inte tänka vidare på det. Handlar bara om förhoppningar, när man hoppas mycket gör det ondare att få ett nedslag. Plan B är nästintill lika bra som plan A så jag ser fram emot det istället och tar nya tag! 😊

 • Amanda

  Jag håller med, brukar också experimentera lite med matlagning, när det gäller bakning däremot brukar jag alltid följa recept. Ha en fin fredag! =)

 • mikael

  Älskar kikärtor! Jag kan käka en burk bara som snacks. Underbart gott 😊

  Har inte kommenterat så mycket här på andra sidan jordklotet :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.