Things I like

Kaffe på kapslar

Fransmännens kaffetrend har länge varit Nespresso. Det finns massor med butiker över hela Paris och de flesta har en maskin hemma. Jag var lite skeptisk mot hela grejen först, men nu har jag blivit såld jag med.
För någon månad sedan hade Nespresso en promotion stånd på Åhlens City här i Malmö och tydligen ska det öppna en butik i stan. Det är alltså dags för svenskarna att bli frälsta.

Jag ville köpa en maskin till Christophe i inflyttningspresent när han hittar lägenhet, men när jag var i Paris sist så sa han att han skulle köpa en till mig när han flyttat fått lägenhet. Great minds think a like. Bara namnen på kaffesorterna får mig att vilja flytta till Italien. Ristretto!

För övrigt vill jag bara att den här magkatarren ska försvinna för jag saknar att dricka kaffe!

Update: Haha! Det verkar som jag missat Nespresso-hypen i Sverige 😉 Är det så populärt här med? Jag känner bara två personer/familjer som har en Nespersso-maskin här i Sverige! I Malmö har det i alla fall inte funnits en egen fysisk butik innan.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.