C'est la vie

You are all that I need


You make me happy

Igår kväll saknade jag verkligen honom. Kunde inte sova och låg och tänkte på hur mysigt det skulle vara om han låg och höll om mig just då. Men så pratade vi på skype för en stund sedan och nu känns det bättre. Så märkligt att se honom sitta där i vardagsrummet i lägenheten jag bodde i nästan två månader och staden jag levde i under mer än ett år. Jag saknar Paris. Det går inte att förneka att jag lider av ”komma hem till Sverige igen-depression”. Dock en lindrig variant, för jag mår ändå ganska bra och det är underbart att få bo i sin stora lägenhet igen och få umgås med alla fina vänner man saknat. Men vännerna i Paris börjar jag sakna nu också och man märker att hösten börjar komma och kylan. Nog för att det är dåligt väder i Paris men det är iafl varmt. Tur jag hinner få en dos av sensommar i Paris snart.

Det är skönt att prata med Christophe åtminståne. Jäkla tur att internet inte bara blev en fluga! 😉
Men syrran åker bort i helgen och tar med sin dator, så nu MÅSTE jag köpa ny dator och internet! Jag ska in till stan med Stina snart och kolla vidare. Jag var på Sony igår och såklart kostar ALLA utom den vita 9000 kr, den jag vill ha kostar 10 000. Ska man ta en svart trots allt kanske och slippa vänta på att de ska få in dem på Netonnet.se? Suck.

Vi får se. En kaffe ska det bli iafl med min finaste vän. Hon och Tobbe är föresten så himla fina så ni anar inte. De bjöd på tacos igår, typ för tionde gången. Jag blir så varm i hjärtat av att tänka på vilka underbart generösa, roliga, snälla och omtänksamma vänner jag har.
Tack för att ni finns mina hjärtan. Utan er vore livet bra tråkigt ♥

Nej nu ska jag klämma i mig en macka och vänta på att Stina ska bli klar.
Hoppas ni får en fin dag allihop!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.