C'est la vie

Fred Perry

Hej på er! Hoppas ni mår bra 🙂 Jag mår bra faktiskt, visst tänker jag på Christophe fem gånger per halvtimme men jag är glad att jag har mina vänner. Igår hade vi en rolig och mysig kväll, även hennes kompis Caroline och hennes kille kom dit sen. Vid halv ett tog jag mig i kragen och åkte hem och sov. Och jag sov faktiskt bra. Visst, först kändes det lite ensamt. Särskilt när jag insåg att min ena kudde fortfarande luktade Christophe, men han ringde idag och det var så skönt att höra hans röst igen. Gav mig massor med energi.

Idag har jag handlat, tvättat och gjort lite work out i tvättstugan, haha! Nu har jag ätit lunch och ska hoppa in i duschen, sen ska jag ut på stan.

Btw, ville bara visa er mina nya skor från Fred Perry. jag borde inte shoppa sommarskor nu men de var på rea och fyndades för bara 300 spänn. Då kan man ju bara inte låta bli. Dessa kommer jag kunna ha hela nästa sommar dessutom!

Okej, men vi hörs snart igen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.