C'est la vie

My new computer

Igår blev det en ny dator. Jag och Stina stegade in på Sony-butiken och enades båda om att en vit var vad jag skulle investera i. Jag är sååå nöjd. Min fina Stina hjälpte mig sen att bära hem datorn när mina fingrar höll på att dö av den tynga påsen. Dock klantade de sig i Phone House-butiken och gav mig fel simkort igår. Efter x antal frusterade samtal till telia så fick jag åka in idag och de fixade biffen. Så efter några miljoner uppdateringar och installeringar så kan jag nu sitta och skriva på min nya dator. Det sved att dra kortet men jag ser detta som en investering jag förhoppningsvis kan ha i många år.

Men jag får uppdatera er om allt annat senare eller i morgon för jag har inte tid nu. Fanny är hos mig. Vi har snackat skit, läst bloggar och nu ska vi kanske iväg och fika. Eller laga köttfärssås. Vi får se hur det slutar.

Ciao!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.