Health & Fitness

Working that booty

Surprise surprise, jag kom nyss hem från ett konditionspass i Bois de Bolougne! Äntligen tog jag mig i kragen. Jogging, knäböj, sit-ups, armhävningar. Jag känner redan hur musklerna byggs. Eller okej, kanske lite tidigt, men jag är optimistisk! Nu vill jag komma i form igen. När man får andnöd av att gå upp fyra trappor, då är det dags att ta tag i träningen igen…

Gårdagens grillmiddag var riktigt trevlig. Charles och Olivia bjöd på grillad oxfilé, gott vin och trevligt sällskap i hans föräldrars fina hus här i Neuilly. Vi satt på deras altan och åt mer än vi egentligen orkade, lyssnade på nostalgisk musik och tävlade i vem som kunde namnge flest av USA’s stater(jag vann inte).

Nu ska jag ta en dusch, äta lite lunch och sen kommer Ina hit och vi ska promenera i Boulogne(lugn promenad denna gången) och/eller sätta oss på en filt någonstans.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Låter som en fantastisk dag!
    Min tanke var att ge mig ut på en löprunda denna morgon, men gårdagens konsert tog verkligen musten ur både kropp och knopp. Dels sov jag betydligt längre än vad jag brukar göra och är fortfarande trött i benen efter 3 timmar på ett betonggolv!
    Men nu ska i alla fall jag och lillsyrran bege oss ut på en långpromenad.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.