Music & Culture

La comédie française


Ikväll ska jag och min fransman på teater på La Comédie Française. Det är min underbart generösa svärfar som bjudit oss på detta. Jag blev så glad! Vi ska se Un fil à la patte, en pjäs av Georges Feydeau, en fransk författare som skrev en massa pjäser och farser. Han var stor vid sekelskiftet och i början av 1900-talet, inte bara i Frankrike utan även i Norden och Sverige. Det blir inte helt lätt att se en pjäs på franska men jag har kollat upp historien och sen får jag läsa av gester och kroppsspråk när jag inte förstår orden eller uttrycken.

Jag älskar teater och har inte varit på en pjäs på evigheter, så jag ser verkligen framemot det!

Så dags att äta middag och byta om. När man går på teater får man göra sig lite extra fin! 😉

À tout à l’heure!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.