C'est la vie

Sömnlös i Paris


I lördags gjorde Christophe frukost på sängen till mig. När han gör sådant kan jag inte bli arg för att han snarkar. Damnit. He’s way a head of me!

Jag är helt fruktansvärt trött. Jag vaknar 4-6 gånger per natt och är kissnödig, varm, Christophe snarkar, ljud utanför, börjar grubbla på saker… Det känns som jag knappt sovit på hela helgen och idag är jag som en zombie. Jag orkar knappt prata och känner mig alldeles yr. Om Christophe snarkar i natt igen så får han sova i ett annat rum!

Jag har dessutom träningsvärk från helvetet och tappade ett ägg på golvet när jag skulle göra frukost. Nu ska jag äta upp min frukost och sen lägga mig i sängen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.