Okategoriserade

Winter Coat

Till vintern skulle jag verkligen bli glad för en ny lite finare jacka eller kappa. Just nu har jag TVÅ trasiga jackor och ingen av dem funkar egentligen till lite finare tillfällen. Och mamma vägrar låna ut sin päls som hon inte använt på 10 år. Stackars djur som dött helt i onödan, haha.

De här från Asos tycker jag är riktigt fina. Någon som känner för att lägga ett bidrag? Jag fyller ju faktiskt år snart. På ett legendariskt datum dessutom: 11/11/11.

0 kommentarer

  • Sofia

    Jag är sugen på en mörkgrön kappa men kan inte hitta någon bra. Hittade en som jag tyckte var perfekt innan jag upptäckte att den inte hade fickor, himla märkligt. Tyvärr måste jag passa på din önskan om bidrag, skulle ju vara att bryta mitt köpstopp 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.