C'est la vie

Waiting for that inspiration

Inspirationen är inte på topp. Dessutom fick jag två dåliga nyheter igår och känner mig bara less och trött. Jag bloggar hellre inte alls än att sitta och skriva en massa ointressanta och opersonliga inlägg.

Igår hade jag i alla fall en mysig eftermiddag(tills jag kom hem till posten iafl…), först med Sophia. Hon kom hit och blev som vanligt galen på mig för att jag var så långsam med att komma ut, haha. Sen åt vi lunch på Picnic. Efter det träffade jag Emma och tog en fika på Gökboet. Till slut stod ägarna med dunjackor och undrade snällt om vi kunde tänka oss att gå hem, de skulle stänga. Haha! Men tiden flög iväg och trots att vi inte träffats på typ 4 månader så kändes det som igår. Pratade och skrattade i två timmar. På kvällen drog jag och tränade, efter det hem till Sophia. Vi kollade på Bridget Jones 2 och snackade skit. Igår var en dag då jag behövde vara med vänner och inte riktigt orkade vara ensam.
Tur jag är lyckligt lottad med fina och omtänksamma människor omkring mig som alltid finns där för råd och peppande. Och som får mig att skratta och må bra när motgångarna hopar sig.

Nu ska jag äta frukost och sen iväg ut i ett grått Malmö. Regnet hänger i luften idag. Var tog vårsolen vägen? Jag behöver d-vitamin!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.