C'est la vie

Så träffade jag min fransman

Någon frågade mig hur jag träffade min pojkvän.

När jag flyttade till Paris så skämtade alla med mig och sa att jag skulle träffa en fransman. ”Haha, jo men visst… if you say so”, tänkte jag då. Jag hade inga som helst planer på det eftersom jag bara tänkt stanna ett år. Dessutom kom jag dit med ett brustet hjärta och behövde leva singelliv ett tag. Så kärlek var det sista jag tänkte på.

Sen en fredagskväll i mitten av februari när jag och några vänner sågs för AW på en bar så hände det. I ett något onyktert tillstånd möter jag helt plötsligt blicken till en ganska lång mörk kille. Det var inte kärlek vid första ögonkastet men jag kände ganska snabbt att vi hade en speciell kemi och attraktion mellan oss. Jag minns hans leende och ansiktsuttryck fortfarande. Han såg så glad och nyfiken ut. Vi började prata och flörta, men när fredagen blivit lördag började jag känna mig ganska utmattad efter en dags jobb, så jag ger mitt nummer till den söta, långa och mörka fransmannen och säger ”jag hoppas du hör av dig!”. Sen lämnar jag baren och tar en taxi hem. 
Han skickade ett sms två timmar efter jag lämnat baren och bad om ursäkt för att han inte sett till att jag kom hem säkert. Efter lite sms:ande fram och tillbaka bjöd han ut mig på dejt. 

Sen gick det fort. Jag har aldrig blivit kär i någon som snabbt som jag blev kär i Christophe. Trots att vi oftast är så långt från varandra så känns det som att vår kärlek blir starkare för varje gång vi ses. Han är världens finaste pojkvän. Jag är lyckligt lottad.

Hur träffade ni er kärlek?

0 kommentarer

 • Ellinor

  Det är alltid lika fint att läsa om hur man träffat sin andra hälft.
  Min historia har du nog redan hört (?) Internet kan användas till mycket, likaså kan datorer har fler funktioner än de man först och främst förknippar dem med haha

  Kram

 • Karin

  Sånna här inlägg är så mysiga! Jag träffade min fransman på liknande sätt. Förutom att vi var ute på en klubb. Vi tittade på varandra ganska länge dansgolvet med respektive vänner, log mot varandra och och "hejade" med glasen. Efter ett tag vågade vi närma oss varandra och sen satte vi oss vid ett bord och pratade och drack drinkar. Vi kysstes redan första gången vi träffades. Man känner verkligen direkt om man har kemi! sen tog vi varandras nummer och resten är historia, haha.

 • Madeleine

  Fint inlägg! Jag älskar romantik. Men till något helt oromantiskt. Jag sticker till skolan runt 11. Tror inte själva inövningen är så svår egentligen. Ta ut det viktigaste vi har skrivit.

  Om en vecka är du i Paris och jag är kommunalare. Det är ju romantiskt om något!!;)
  Ses i morgon

 • Karin

  Ja, jobbar fortfarande som barnflicka men söker på jobb för fullt! trött på barnvaktsjobb nu…

  Haha, ja hon har en riktigt dålig accent alltså! ibland förstår man knappt vad hon säger…

  ser verkligen fram emot alla paris-inlägg nu när du flyttar "tillbaka" igen! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.